Bättre nu <3

De icke så frekventa (läs ej existerande…) inläggen här handlar om paus. Om att kunna ta paus. Om att ha kunnat ta paus. Existerat. Utmanat. Upplevt och levt. Där kvällarna spenderats på sömn, familj, Netflix, träning eller just inget alls.

Jag har blivit bättre på det. Att skala av. Vara mer ärlig mot mig själv. Mer ärlig mot andra. Våga mer.

Jag njuter av livet och känner hur det nästan händer saker varje dag i mitt liv som får mig att växa, på olika sätt. Jag tror jag märker det bättre för att jag är där. Då. Här. Nu.

Jag har saknat att skriva. Att få berätta. Oavsett om någon läser, lyssnar, tar in eller inte. Jag har saknat er, dig, du. Att uttrycka mig med ord. Men jag har ändå val att låta min blogg-eter vara tyst. Tills nu. Nu är jag här. Med tankar. Lite finurlig blick och massa känslor.

Det är tyst här hemma. Lillkillen sover och storkillen är ute på bus. Jag gillar tystnaden idag. Imorgon kanske inte, men idag.

Hur har du haft det, vad har du gjort? Hur mår du? Vem har du blivit? Vi blir ju lite nya varje dag. Vi förändras…konstant. Läskigt och magiskt på samma gång. Nya saker att lära om sig själv men också konstant nya möjligheter. Se dem, fånga dem och låt dem förändra dig ännu mer. Bli ännu mer den du är nu. Sen. Imorgon.

Massa kramar.

Elin


Annonser

3 thoughts on “Bättre nu <3

 1. Elin
  Det är inte mängden ord som är avgörande eller frekvensen på inlägg.
  Dina ord och texter är så fria från verbalt krimskrams.
  Dina funderinghar når dina läsare direkt. Som uppmaning eller bilder.
  Dina besked är klara och dina åsikter lyser som en fackla.
  Dina vändningar och ordkrumelurer får oss att le.
  Skriv sällan eller kort…vi tar det till oss när det väl kommer fram i ljuset.
  I alla fall jag
  Kram

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s