Långa frukostar och kyliga vindar.

Mannen är i Syrien och jobbar så jag och lillkillen är själva. Planen var att ta bilen norrut till morfar idag, käka påsklunch, hänga lite och sedan köra hem ikväll. Men med endast sommardäck på bilen, grader runt nollan och rapporter om blixthalka och olyckor på vägarna väljer jag att stanna här hemma i el Stockholmo, ta en bio och njuta av solen som strålar på ett kyligt Stockholm.

Igår fick jag chans att rulla några mil racer, hade bra energi och längtade efter lite vind i lungorna. Det var kallt och den där jäkla sidvinden trakasserade mig i stort sett hela vägen runt. Jag svor en hel del gånger med ett snett leende, försökte frammana lite medvind, muttrade att ”jag blir väl starkare i alla fall” och kunde trots bortdomnade tår inte annat än njuta. Den där supertiden får jag väl ta en annan dag…

Påsken i år gror med ett stort lugn. Lediga dagar, oplanerad tid, långa frukostar, lite godis, massa mys och en del kyliga vindar som lämnar ännu större längtan efter värmen. Mottot är: Hä bir bra ❤

Kram på er och ha en fin påskhelg.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s