Sluta aldrig drömma, sluta aldrig försöka och lita på att det finns en plan, en karta just för dig.

Jag tror helt fullt på att drömmar kan bli sanna. Att hårt jobb ger resultat och jag tror på Karma eller om vi hellre vill kalla det universum.

Så om vi tänker tanken fullt ut, stakar upp en plan, en dröm, en väg i vår hjärna, i vårt hjärta, i vårt inre som en stig i en yvig skog, så har vi chanser och möjligheter att hitta fram. Utan stig blir snårskogen bra mycket svårare att ta sig igenom och det är lätt att gå vilse, gå i cirklar eller tappa fokus.

Vi behöver tåla intensiteten av att fortsätta driva, stanna till ibland, fylla på, ladda om för att sedan fortsätta vår vandring. Vi måste lära oss att jobba i uppförsbackarna för att sedan kunna njuta att att det flyter på utför. När det är tungt och motigt så vet vi att vi jobbar för att det sedan kommer ljusna, gå lättare och det är då vi med full kraft kan trycka till och uppleva hur vinden nästan stannar still för att sedan lägga sig i ryggen och bära oss framåt.

Genom att visa respekt, se medmänniskor, finnas där, lära oss, dela, lära andra, existera och vara utan att kräva någon annans plats eller utrymme hittar vi rätt. I hjärtat finns vår kompass.

Sluta aldrig drömma, sluta aldrig försöka och lita på att det finns en plan, en karta just för dig. ❤

Kram Elin

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s