Steg ett mot tjejklungan.

Spenderade några timmar idag på Sweden Bike expo, jaaa jag vet solen sken för fullt där ute, jag fick några solstrålar på kinden efter mässan, mums för själen med ljuset och när solen värmer lite.

Idag har människor över hela Sverige faktiskt spenderat en hel del timmar inomhus, det har varit Spin of Hope och Barncancerfonden har förhoppningsvis fått in en hel del donationer. Det är ett väldans härligt event, jag har varit med och arrangerat det förut, (tror det är tre gånger) när jag var ansvarig för gruppträningen på en annan träningskedja. Brukar vara en jäkla go stämning i cykelsalen och det blir liksom dubbelt gott, bra träning och insamling av pengar till ett viktigt ändamål. Gott så.

I år ledde jag en klass på mässan i Ride of Hopes monter (kommer skriva massa mer om Ride of Hope framöver, håll i hatten för det). Det var en hel del skratt, sjukt mycket svett, puls, watt och passionerat engagemang på hojarna. Blir ju alltid lite speciellt att köra klass så där öppet, men jag gillar att härja och har absolut inget emot att folk stannar och tittar. Jag hade bästa supporten på plats idag, mannen och lillkillen kikade när jag trampade, några extra hjärtslag på den;)

Väl på mässan passade jag på att kika förbi i Velothons monter, en bunt trevliga tjejer jobbade där och så klart anmälde jag mig till Velothon 160km och tjejklungan. Jättebra initiativ då jag tyckte framförallt starten var väldigt brötig förra året. Många ivriga cyklister som skulle ut på vägarna samtidigt och tyvärr inte så mycket respekt för varandra eller sk cykelvett. Men det är ju så här saker utvecklas, man får feedback och testar nytt. Så whooop whooop för Velothon som lyssnat. Tjejklungan kommer i sig vara uppdelad i start efter planerad fart och hela tjejklungan startar efter tävlingsklassen och innan motionärerna.

Man kan i tjejklungan ställa upp både som ensam cyklande, eller så drar man ihop ett helt tjejgäng och kör ihop. Det satsar jag på, ska försöka få med mig bla så många She Rides:ianer jag bara kan.

Så en go cykeldag även om på ett annat sätt än att lapa sol efter vägen.

Kram Elin

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s