Att glöda.

Ja, för fasiken, idag glödde jag. On fire, all in med hjärta och själ så det bara skriker om det. Klasser och klienter har varit mums. Familj och vänner nära inpå, både fysiskt och ,entalt. Trött som sjutton idag, mååååste lära mig att lägga mig tidigare…som typ nu…men håll i hatten vad gött det har varit idag.

Det handlar för mig mycket om att veta att mina pojkar, min familj mår bra, är glada och njuter av livet. Då är det liksom som att hjärtat inte kan stängas. I morse fick jag en film när lillkillen dansade loss i ”hockeydansen”. Blev tokglad i hela kroppen. Grabbarna gav mig energi från start.

Det handlar om att inte förminska sig själv, ta sin plats och ni vet, tro på sig själv. Det är ju så, på riktigt. Att sträcka på sig, VETA att man jäkligt bra preciiiiis som man är, att inte böja sig bakåt och bara vara någon annan till lags. Lugnet, tryggheten veta sitt värde. Yes, yes, yes.

Inte oroa ihjäl sig för minsta sak (jag har en tendens att göra det…) Lära sig att ta det lite som det kommer, det där ”Det är vad det är, det är som det ska”… Jag övar på det, blir bättre på det och njuter av det. Njöt av det idag och det blev bra.

On fire. Trygg på jorden. Lekfullt och livligt som forsande vatten. Fri som luften i varje andetag.

Att glöda. En sån dag idag. En sån dag jag spar på och låter forma mig. ❤

kram Elin

Annonser

One thought on “Att glöda.

  1. Din glöd märktes redan på torsdagens morgonpass …som en evigt lång och varm uppförsbacke i Tour de France mitt i sommaren! Med doft av asfalt, timjan och lavendel. Och det bästa av allt ….glöden höll i sig ända till imorse och påverkade på så vis även oss deltagare i passet och dina klienter under dan. Amazing grace.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s