Odubbad friyay, armbågade älgar och konvexa bananer.

Alltså i en cykelnörds värld hade jag en enorm friyay och woooohoooo idag. För igår åkte dubbdäcken av min fina crux så imorse rullade jag friiiii som en fågel och tyst som en mus. Så jäkla gött att slippa isen, darret, ljudet, den extra tyngden att jag inte kunde sluta flina. När vinden blåste som en galning mot mig och regnet började falla fortsatte jag att fliiiiiiina. Ha ha ha ha, love it.

Cykelgalningar hajar och icke cykelgalningar får le lite förstående.

Efter en totalt tokbokad dag med massa skratt, armbågade älgar, konvexa bananer och diverse annat ser jag nu fram mot en totalt ombokad helg, vem vet kanske odubbade Wilda kan få komma ut och lufta sig igen… eller börja läsa den där nya spännande so far olästa boken om Chakran… här bir bra, nu tillbaka till soffan och friiiiiyay ❤

Kram Elin

Annonser

One thought on “Odubbad friyay, armbågade älgar och konvexa bananer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s