Skål

Jag sitter faktiskt här och smuttar på ett liiiitet glas rött vin.

Skålar för min fantastiska man som igår körde en storslam i Årets Bild. Jag är oerhört stolt över honom och är tacksam för att han berör och sprider viktig information om världen och samhället via sina bilder. Just nu är han på väg tillbaka till Mosul och känslan är så klart bitterljuv. Stolt så jag spricker, glad att han gör det han gör men hade gärna haft honom här nu och skålat tillsammans med honom, somnat bredvid honom och allt det där värdefulla vardagen innehåller. Men allt gott. Love you darling, du är bäst. Jag är också tacksam för den ”armé” av familj och vänner vi har runt oss som ställer upp och hjälper till, tack ❤

Skålar lite för mig själv och för att jag tycker min träning är så fruktansvärt rolig, igår fick jag glida in till grannen och testa hennes Zwift, hade tänkt mig vila men blev väldigt enkelt övertalad att bära upp Staffan och köra ett FTP-test. Alltså hur kul som helst. Låter väl lite som en galenpanna men det var askul och jag var aspepp. Ska helt klart göras igen, och antar att jag kommer köpa mig en likadan leksak till nästa vintersäsong.

Självklart har vi kört Mello-all-in. Lillkillen har varit lätt mello-galen, kollat alla deltävlingar, andra chansen och i fredags var vi på genrepet på Friends Arena. Det är verkligen det bästa som finns att se glädjen fullkomligt lysa i ögonen på det finaste man har. Så skål för Robin också då, enligt sonen så var det helt rätt låt som vann.

Om logistiken håller har vi en grymmisch vecka framför oss, äsch… det har vi ändå, det kommer bli asbra hur det än blir. Tar några andetag, det är vad det är, det är som det ska.

Kram Elin

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s