Vad är livet om du aldrig får slå ut i blom?

Till dig min son, att läsa när du blir äldre, när du behöver det som mest, när du orkar som minst och när några ord kanske kan hjälpa dig på vägen.

Sluta aldrig att tro på dig själv. Fortsätt kliva på i livet med direkta, tveklösa och stora steg. Världen är din och du kan bli precis allt det du vill, sluta aldrig att tro, sluta aldrig försöka. Ibland snubblar vi och faller, men det är då vi lyfter blicken högre och vill ännu mera.

Sluta aldrig vara dig själv. Du är underbart unik. Det finns ingen som du och allt det du själv kanske vill skala av eller förminska är precis det som gör dig så fantastisk. Ingen är som du.

Var ödmjuk och behandla andra med respekt. Genom att hjälpa och lyfta andra, genom att lära dig från andra och se dina medmänniskors värde kommer du växa. Andra kommer att lära av dig och behandla dig med respekt, de kommer växa.

Sluta aldrig älska. Andra och dig själv. Livet kan göra ont men om du glömmer eller gömmer ditt hjärta kommer livet bli kallt. I kyla är det svårt att blomma och vad är livet om du aldrig får slå ut i blom?

Var stolt. Över det lilla och över det stora. Var glad och se även de små sakerna i livet och i dagen, bara du vågar se dem så finns de där. Sträck på dig och stråla så där så hela omgivningen glöder.

Sluta aldrig att känna.

Bara var dig själv, precis som du är med allt det du är. ❤

Till dig min son, men också till alla ni som behöver det som mest, nu eller sen. Tillåt dig själv att slå ut i blom för vad är livet om du aldrig får slå ut i blom?

Kramar Elin

 

 

 

Annonser

2 thoughts on “Vad är livet om du aldrig får slå ut i blom?

  1. Elin…tack för att vi se ditt fina brev till din son…jag önskar att alla fröäldrar inte bara kunde skriva så fina brev utan också säga det till sina små och stora barn…om och om igen i korta ord eller längre ramsor, men säga det.
    Och att du i dina sista rader i brevet ger din önskan och förhoppning också till dina följare ger ett YEEEES och jag känner mig genast som en stor stark lysande solros mitt i sommaren eller varför inte …..en tussilago i vårsolen i en lerig slänt…..men jag lyser!

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s