Saltstel på huden och munnen full av chirre, det är så jag lever.

Om några veckor ska jag föreläsa om livets guldkorn, att skapa förutsättningar i livet som tar dig närmare den där så kallade balansen. Så jag sitter och plitar på upplägget, orden samtidigt som jag trycker in en näve chips i munnen. De smakar gudomligt efter kvällens cykelpass då kroppen skriker efter salt. Jag ler lite inombords och tänker på alla de gånger PT-klienter frågar om min kost, hur jag äter etc… Sen ler jag igen, för det här är ju precis spot on… att kunna njuta av livets små och ibland stora höjdpunkter.

En klass med full fräs, det där obeskrivligt tunga uppvaknandet när man somnat i lillkillens säng under nattningen svettigt och liksom saltstel på huden. Sen duschen från himlen och nuuu chips i rosa mysfåtöljen.

Jag tänker låna Sofies hashtag #levförfan som mitt mindset den här veckan, fortsätta njuta av det som påbörjats… ni vet…livet och alla magiska guldkorn som ligger och glittrar och bara väntar på att bli sedda.

Puss på er.

Elin

img_0250.jpeg

Annonser

One thought on “Saltstel på huden och munnen full av chirre, det är så jag lever.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s