Vem ger du en Ego-Onsdag?

Yes in deed, Ego-Onsdag it is. Men vet ni, de senaste timmarna, dagarna, veckorna har jag fått ta del av så mycket fina ord, tankar, handlingar och upplevelser att jag verkligen, verkligen, verkligen vill dela ut och dela med mig av allt det där fina jag själv har fått.

I lugnet av att bara rakt av vara precis som jag är, på riktigt, ni vet när man inte längre ”bryr sig”, utan att jaga andras bekräftelse eller uppmärksamhet så har behovet av det samma lugnats ner (för jaaa hur mycket vi än vill att det inte ska vara så, finns ändå suget och begäret efter andras uppskattning lurandes under osäkerhetens yta) och kanske har jag genom det lugnet sett och tagit del av det jag har, är och det jag får. Ni vet: Be Me. Be Real. Be Happy. Det funkar så in i bomben bra.

Även om vi inte borde jaga andras ”likes” eller wow:s, även om inte det ska vara det som får oss att känna oss lyckliga så vill jag, låt oss säga ge någon annan lite grädde på moset, en prick över i:et, ett extra hjärtslag och ett bredare leende. Jag skulle vilja ge någon annan en Ego-Onsdag, en boost.

En varm och i sättet mjuk tjej som ibland bubblar upp i smittande skratt och tokigheter. En kvinna som följer sitt hjärta även om det inte alltid är den enkla vägen, och som sen med generositet delar med sig av sitt hjärta, bjuder in, öppnar upp och håller om. En person som modigt tar för sig av livet, tror på sin väg, tar de där stegen, känner det som känns och låter det som finns finnas. För mig Linda är du stark, varm, modig, nyfiken och ärlig dig själv. Jag vill ge dig en Ego-Boost, en kram och en galen blick (ha ha ha tänker på Yoga-Utbildningen) så nästa steg på din väg känns lätt och självklart. ❤

Kram Elin

 

 

Annonser

2 thoughts on “Vem ger du en Ego-Onsdag?

  1. D U är den finaste att ha vid min sida! Tack så in i bomben för att jag har dig som peppar, stöttar och skrattar och bryter ihop med mig ❤ Skön känsla att landa in i att vara tillräcklig just så som jag är och att jag vågar prova mina vingar, trots rädslor som funnits och som sagt åt mig att inte hoppa. Men jag ska hoppa – jag blickar ut och känner pirret!
    Puss!!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s