Sträck på dig, tro på dig själv, älska dig själv och äg ditt liv.

Ja, för fasiken. Untzet från klassen i kväll sitter fortfarande kvar. Jag var stark idag, det var gött, riktigt jäkla gött. Helgen har lämnat mig med energi och power, jag går omkring med känslan av att jag vill köra en whooop whooop och high five med hela omvärlden. Så där ända upp tandköttet taggad på livet och med en längtan efter att få ”äga mitt liv”.

Ni vet när man ”äger sitt liv”, sin glädje, sin styrka, sina tankar, sina känslor, sina åsikter, sina kunskaper och det känns som att man står pall för vaaad som helst. Precis så känns det, lite ”do what you want, but im going to rock on”.  Ha ha ha det är väl endorfinerna från klassen och fina människor jag mött idag som talar till mig, men fasen det är ju ett galet gött sätt att börja veckan på!

Sträck på dig, tro på dig själv, älska dig själv och äg ditt liv. Äg din vecka som är början på resten av ditt liv. Bara rock on honey, du är så jäkla grym, säg det till dig själv och tro på det, för det är sant.

Kram Elin

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s