I ride with She Rides

De nya snyggkläderna har anlänt. Kan det bli sommar och sol, eller åtminstone lite vårvärme snart så man kan få visa upp sig och kläderna i all sin prakt? För visst är de väl sååååååå fina? Färgsprakande, härliga lite kaxiga med kvinnlig touch… love it.

Visste ni att det faktiskt var She Rides som fick mig att ta steget att börja trampa utomhus (och inte bara rocka cykelsalen), att köpa mig en racer och bli kär i att rulla på asfalt? Att det var She Rides som fick mig att våga anmäla mig till mitt första lopp? Att det första loppet fick mig att också investera i en CX så jag kunde vinterpendla? Visste ni att det var den där galningen som startade och rockar She Rides som drog med mig ut i skogen för första gången på min CX, tyckte att jag borde få känna hur det var att rulla på grusväg (och in i buskar ha ha ha)?

Att det var samma galenpanna som anmälde mig till Lidingö MTB fast jag aldrig trampat MTB? Så jag trampade loppet två veckor senare med skräckblandad förtjusning tillsammans med en annan galenpanna som sjöng Carola i uppförsbackarna när vi andra hade maxpuls och mest försökte överleva.

Visste ni att jag genom cyklingen, She Rides och alla galenpannor lever mer passionerat, färgstarkt och är så otroligt glad för alltihopa?

Visste ni att alla får vara med? Om du vill vara med, häng på, jag lovar att du kommer älska det.

I ride with She Rides ❤

Kram Elin

 

Annonser

One thought on “I ride with She Rides

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s