Ego-Onsdag, I am a doer.

Jag inser att det var ett tag sedan jag levererade ett inlägg ala Ego-Onsdag. Idag är det onsdag och en bra sådan så det är väl dags…

Jag tänker slå mig själv på bröstet idag för att jag är en envis, något tjurskallig, målmedveten, passionerad ”doer”. Jag genom för det jag planerat och håller fasiken fast i 99% av alla tillfällen tills jag når dig jag vill. Framförallt vet jag vad jag vill , det är ju liksom steg ett.

Strategiskt (nej darling inte manipulativt, ha ha ha) banar jag ut vägen i hjärnan, analyserar och kalibrerar efter vägen tills jag landar där jag vill vara, och då firar jag med ett whoooop whoooop och hell yeah.

Dagens Ego-Onsdag firades med årets första semla, sehr mumsisch. Imorgon ska jag whoopa whooopa och slänga händerna i taket, så klart. Morgonklassen ska rockas av bara helsike och med mig i hjärtat tar jag massa fina ord från dagens yogaklasser.

Whoop whoop för ER också.

Kram Elin

img_0717

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s