Att stå kvar när det blåser.

Jag ska erkänna att jag många gånger tänker just många gånger innan jag tar beslut, jag är sällan impulsiv och spontan utan vill gärna vrida och vända på tankar och möjligheter innan jag ger ett ja eller ett nej.

Där i min bakficka bor det lite konflikträdsla och en invand tanke på att vara till lags, inte ställa till det, inte ska väl jag och nej men det är ingen fara. Nu börjar det där invanda beteendet blanda sig allt längre ner bland fickluddet och orkar allt mer sällan upp till ytan. Tack å lov för det.

Fortfarande analyserande i tankar och beslut men allt mindre är de formade efter vad jag tror att andra skulle ha gjort, eller vad jag tror att andra tycker jag ska göra, vad jag ska skriva, vad jag ska välja etc.

Det är skönt, det är gött, att kunna kliva fram i slutet av tanketråden, fnysa bort de där ”jag borde” och istället sticka ut näsan i vinden välja utifrån mig själv. Välja, tycka om valet och att stå kvar om/när det blåser.

Mitt mindset denna vecka blir: Att stå kvar när det blåser ❤

Kram Elin

images

Annonser

2 thoughts on “Att stå kvar när det blåser.

  1. Tack för ditt fantastiska pass idag, stärkande och glädjande på samma gång. Och så din fina text…’jag står kvar’. Hoppas du lägger upp den på din sida. Kan läsas många gånger. Bengt

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s