Världsafin komplimang.

 

Jag ser hur branschen jag jobbar i, träningsbranchen, PT-branchen utvecklas. Blir mer varierad, nischad, färgstark, valbar och formbar. Jag är helt med på att varje individ behöver unik hjälp/vägledning, för att utvecklas efter just sina unika förutsättningar och mål. Klart att vi som PT:s, som personer är mångsidiga och anpassar efter personen vi har framför oss, och ibland hjälps vi åt, ”delar” på klienter för att ge dem lite från flera olika träningsfilosofier. För vi har alla våra träningsfilosofier, som förhoppningsvis också utvecklas med tiden. Me like att vi är olika och unika, precis som våra klienter.

Men nu till saken, det hände idag tisdag så det får bli som en ”Ego-Onsdag” en dag i förskott. Idag kom en man fram till mig i gymmet när jag stod och väntade in min nästkommande klient. Han bad om ursäkt om han störde och sa att han bara ville berätta en grej… ”Jag har sett dig i gymmet hur du arbetar med bl.a. speciellt en av dina klienter, det är så fint att se hur ni tränar. Att allt inte bara handlar om ta i tills man spricker, att du liksom finns där, stöttar, lirkar och fångar upp när det behövs…”

Vilken världsafin komplimang! Och vad fint att han sett, noterat och sedan tog sig tiden att berätta vad han tyckte. Tack ❤

Det satte pricken över i:et på min dag idag, det som gjorde mig allra mest glad var att han såg det ”mjuka värdet” och vikten av det. Det mjuka värdet som faktiskt är en stor del för mig i min yrkesroll. Där självklart klientens utveckling och mål har prio ett, men där samspelet är en lika viktigt del och som måste för att ta sig fram till målet.

Mmmmmm, allt gott.

Kram Elin

img_0404.jpeg

Annonser

3 thoughts on “Världsafin komplimang.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s