Igår kändes det bara helt rätt.

Igår var jag ut på vinteräventyr med en klick She Rides:ianer, isiga vägar, tantskrik, kyla och fyra timmars distans med massa looooove. Idag lite snorig men lika glad för det. Är lite kär i allt nytt jag vågar mig på, för jag kan lova att för ett år sedan, eller fasiken för en månad sedan hade jag INTE gett mig ut på vinterdistans med mestadels is som underlag. Men nu kändes det liksom helt rätt…

Idag har jag vidare-roddat i Halvvättern, det ska bli kul, bara kul, 15mil känns definitivt mycket mer lockande än de 30 milen jag har laddat inför de två tidigare åren. Inväntar sjukt snygga cykelkläder jag beställt, ser fram mot att få plocka ut Staffan som är kittad med nya hjul och nya sittinställningar. Mmmmm, har börjat bli mer kompis med vintercyklingen men längtar till de där turerna med bara ben och mörka glas i brillorna.

Imorn väntar min el fantastico måndagsklass, deltagarna får samma upplägg som förra veckan, fyra 8:or på tröskeln med fokus att behålla effekten varenda intervall rakt igenom, tuffare än man kan tro, och sjukt lärorikt då man har en tendens att lägga sig lite för högt i Watt… men en perfekt början av terminen (enligt mig) då man verkligen får chans att utforska sin tröskel genom de lite längre intervallerna.

Så trots att klockan kommer att ringa vid 04.30 imorn bitti är jag taggad på ny vecka, det blir så när man har bra helger ❤

Kram Elin

img_2329Längtar tills man kan glida runt i snyggbrallorna utomhus jämt.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s