Magi i en vintersaga

Måndag, i början av januari, första måndagen efter massa ledigheter, livet liksom vaknar till. Mina PT-klienter börjar så smått smyga igång, en efter en ska tillbaka till träningsrutiner, det känns rätt gött att det faktiskt sker lite pö om pö. Den här veckan är relativt lugn och jag kan som konservera den sköna känslan som skapades i helgen i fjällen, magin i vinetersagan.

Känslan av att glida ner för backen med isig vind på kinderna och den smått galna sonen som kastar sig ut på äventyr framför mig, tid med familjen och så klart käääärleken från bröllopet. Den sjukt goda maten som serverades, 90-talsmusiken som benen att spralla tillsammans med att gäng andra galningar…ja den där två-meterplussaren med långhårig peruk och brillor som helt oväntat rockade loss fnissar jag fortfarande åt.

Ikväll lite nytt i cykelsalen, ska bli kul, är nästan oförtjänt pigg efter relativt sen hemkomst igår från Sälen och träningsvärk efter brädåkningen. Mmmmm, ska bli kul, riktigt kul. Nu kör vi. ❤

Kram Elin

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s