Skapar minnen

Nej, jag har inte glömt, jag har inte slutat skriva jag har bara levt bortanför tangentbordet. Kan nog bli så lite då och då framöver, att det kan gå några dagar utan inlägg, men då vet ni bara att jag är extra mycket närvarande i livet, sen kommer jag tillbaka hit igen ❤

Är i Sälen och skapar nya minnen. Imorgon väntar en fin väns bröllop som jag ser massor fram mot. Är glad för att jag får vara med och fira och dela denna viktiga dag i deras liv. Bröllop är fantastiska och bröllop fyllda med underbara människor kan ju inte bli annat än succé.

Jag och min la familia tjyvstartade minnen-skapandet med att besöka skidbackarna. Det var tre år sedan jag åkte bräda senast, och då var jag extreeeemt försiktig då jag bara två veckor senare skulle presentera klass på Nike Blast och jag var livrädd för att bryta något ben eller nåt. Det gick bra då och gick bra idag. Typ. Det är som när jag hojar MTB, gillar att glida, flowigt, kontrollerat och lite lagom utmanande. Jag svor och hade mig första åket, fick kramp i vaderna, brädan ville inte som jag och tyckte att isklumpar och dimma tog bort det roliga. Men ni vet hur det är, skam den som ger sig… Kul var det i alla fall, riktigt najs så det kommer INTE ta tre år innan ja åker igen.

Nu stugmys innan morgondagen väntar.

Kram på er och ha en fin helg.

Elin

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s