Honest rock on…

Jag brukar bära med mig ett mindset, ett mantra, vägledande ord när jag kliver in i en ny period i livet, till exempel ett nytt år.

Först tänkte jag på min favorit ”Dont call it a dream, call it a plan”. Den kommer få surra i bakhuvudet under 2017 men jag vill ha ett mer relaxed mindset, med mindre fokus på prestation då jag vet att jag ändå har en tendens att vilja leverera och prestera. Jag har istället valt : Honest rock on.

Ärlighet varar längst, mot sig själv och mot andra. Man behöver inte gå tillöverdrift och såra andra människor men att kunna dra av ett ”nej” när man verkligen vill, att erkänna sitt jag för sig själv, mitt jag mot mig själv, att ge andra ärligt bemötande tror jag knyter starkare band än något annat och ger ömsesidig respekt.

Med Rock on vill jag utan egoism vara mitt allt, ta för mig av världen, rocka livet här och nu. Utan att trampa på tår, utan att göra någon annan mindre vill jag visa allt jag är och visa att alla kan rocka världen och vara allt det är. Det handlar inte om jantelagar, bitterhet och avundsjuka. Det handlar om att hylla det vi faktiskt har och är, som vi kan rocka bara vi släpper ut det.

Visst kommer jag faila ibland, böja mig bakåt mot min vilja och obekvämt göra någon annan till lags även fast jag inte håller med. Visst kommer jag ducka, fly och låtsas som att det regnar gånger när det blir för mycket att mäkta med. Men orden ska fasiken finnas där med mig, med varje steg framåt och varje blick bakåt. Jag ska lära mig massor av mig själv och av andra. Sånt är livet, det är det som är livet…

2017. Honest Rock on.

Kram Elin

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s