Precis som vanligt och med ändå extra pirr-energi.

Imorgon är det måndag, den första måndagen på 2017, jag är taggad, det känns gött liksom. Jag hade ett superbt avslut på 2016. Med familj och varma, glada och galna vänner. En kväll som innehöll gräddkrig, glitteröverfall, asgarv, förtroliga samtal, fyrverkerier, tankar om 2016 och 2017, lugnt och fartfyllt på samma gång.

Hela familjen toksov idag, tog alltså en rejäl sovmorgon och har lullat runt här hemma och njutit av den första dagen på året.

Jag gillar nya år, även om allt på ett sätt är precis som vanligt (som tur är för det är precis så jag gillar det) så finns det liksom massa extra energi och pirr inför det nya året. Just nu längtar jag som tusan till morgondagens (kvällens) cykelklass på SATS Sveavägen som jag har haft julledigt ifrån. Jag har saknat det även om vilan har varit behövlig och gjort mig taggad till tandköttet för att få kliva upp på ledarcykeln och rocka. Tänker mig en klassiker imorn, klassen ”power, pace and all out” får inleda 2017, det är nog min favvo från 2016 och den är värd att upplevas en gång till och ger en bra bas inför resten av terminen.

Ha en fab fortsättning.

Kram Elin

El familia Wennman ❤

Annonser

2 thoughts on “Precis som vanligt och med ändå extra pirr-energi.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s