Nytt år, nya lår.

Neeeej då, I love mina lår, så de får fasiken stanna, ville bara rimma lite och nåt nytt hår tänkte jag inte skaffa mig under 2017.

Här kommer min tankesamling om 2016, jag gillar att göra dem, avrunda på nåt sätt liksom, reflektera och själv inse vad året som gått faktiskt har haft att bjuda på.

2016 var året när jag på riktigt kastade mig ut i den ekonomiska otryggheten och vann massa energi, tid och inspiration. Med yrket som PT får jag jobba in varje timme men kan planera sååå mycket friare vilket har gett mig mer tid för lillkillen, mindre stress, massa fantastiska möten, nya kunskaper och en massa gott. Så om det innebär att jag får avstå från vissa inköp så gör jag det med nöje. Med en tryggare bas ser jag fram mot 2017 på PT-golvet.

Klasserna, I looooove mina klasser, och så klart alla ni som engagerar er och kommer, ger, ger, och ger, puss på er, vi rockare vidare tillsammans och blir ännu gladare, starkare, rörligare och mentalt kärleksfluffiga.

Polar, 2016 var året som det verkligen tog fart med jobbet som ambassadör för Polar. Ett helt fantastiskt team fick tillökning och shit vilket super-team vi blev, whooop whooop. Massa roliga event som Workout Åre (älskar WÅ), Bollnäs Ess, KMTI och en massa roadtrips, workshops och inspirationsklasser. Mitt samarbete med Polar ligger mig varmt om hjärtat och är helt ärligt overkligt glad för det.

Yogan. Det har verkligen varit en mental resa under 2016. Yinyogan liksom blomstrade i mitt liv, med eventklasser, online filmning och mina vanliga klasser med i snitt 80pers i kö, glad så in i bängen för det, men har lite svårt att ta in det då det ”enda” jag har gjort är att vara så mycket jag som jag bara kan. Och så var det min egen inre yogaresa under utbildningen i Global Yoga, som jag trodde skulle på nåt sätt ”glida igenom” men som vände upp och ner på så mycket. Känslor kom fram, ställningstaganden gjordes, frustrerad agg-yoga och anti-yoga genomfördes. Jag landade, skalade av, filmade, fick tummen upp och nu ser jag fram mot att utvecklas tillsammans med vinyasan på mitt sätt och köra Elin-yoga. Tack Vevve för resan, du är min idol.

Cyklingen. Fick mer tid. Fick massa omtanke, eftertanke och gav tillbaka med vänskap, endorfiner, skratt, frustration och har laddat mig med ännu mer vilja och driv inför 2017. Loppen: Siljan Runt, Vätternrundan, Cykelvasan och Velothon minns jag med just precis en massa jäkla hjärta. Plockade bättre tider på samtliga lopp än vad jag förväntat mig och även och cyklingen mest ger mig glädje av själva trampandet så är så klart prestationen något som lockar och inspirerar. 2017 satsar jag på själva träningen och kommer ha loppen Halvvättern, Cykelvasan och Velothon som något slags lockbete. Vill skicka ett extra hjärta till fröken Claren som drog ut mig på landsvägen 2013, och ut i skogen (även om hon även drog in mig i buskaget, ha ha ha) 2015 och ständigt inspirerar mig. She Rides, rock on 2017. Sen har jag ju fångat en ”personlig draghäst” här hemma på gården, Ulrika... längtar efter att få möta utmaningar med dig (tror jag, ha ha ha <3).

Mannen, och lilleman, alltid på första plats. Alltid inspirerande, utmanande och har hela mitt hjärta. ❤

Ja, halleluja. Gaaaaaalet tacksam för 2016 och så otroligt taggad på resten av livet som fortsätter med 2017.

Gott nytt år hörni.

Puss och Kram Elin

img_3230

img_3021

img_2533

img_2449sportograf-81983666_lowres

img_1862

elin polar sv

img_1816

img_1741

img_1254

img_1145

img_0701

img_0406.jpeg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s