Nej livet kan inte alltid stråla mot en.

Nej, livet kan inte alltid stråla mot en, så är det. Just nu sitter jag tröttare än tröttast i soffan och liksom stirrar ut i det kalla mörkret som finns utanför den skitiga fönsterrutan. Klibbiga handavtryck avslöjar en ivrig liten kille som var där och härjade den där dagen när de faktiskt var nytvättade. ❤

Det är ingen fara, jag är bara trött efter en dag full av energi, ni vet en dag när allt är bara bra och fin fint och sedan är det som att trycka på en stopknapp. När lill-hjärtat somnat (och jag själv bredvid honom för att sedan stappla upp igen med en look som en berguv), disken är diskad, plocket är plockat och det enda som finns kvar är själva slappet. Eller jag ljög, jag måste plocka fram kläder till i morgon, det tar emot. Jag ska på begravning i Dalarna och det tar emot. Nej, livet kan inte alltid stråla mot en, så är det. Utan det mörka hade ju inte det ljusa varit ljust.

En tänkt summering av 2016 får nog vänta även om det var min plan för kvällen, vänta tills en annan dag. Det har varit en bra dag idag och det känns nästan lite orättvist att avsluta den så tomt stirrandes ut i mörkret. Lägger på ett lite trött och trevande leende för mig själv bara för att göra dagen lite mera rättvisa. Hmmm, känns faktiskt lite bättre.

Passar på att ta tag i de där kläderna nu när jag ändå lirkat igång mig själv. Kram på er. var rädda om er.

Elin

Annonser

One thought on “Nej livet kan inte alltid stråla mot en.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s