Mer sömn åt folket. Påminn mig om det när kvalstren börjar ropa mitt namn…

Den här veckan har jag efter en katastrofal nattsömn i måndags verkligen engagerat mig i att komma i säng i tid. Ja, jag vet det är lite pensionärsvarning på den, men vad fasiken jag går ju upp mellan 04.30 och 05.00 varje dag, tränar på rätt rejält och tycker mindre bra om att ha slut på energi. Så den här veckan har jag haft date med huvudkudden tidigare än jag brukar.

Resultat?

Sjukt mycket mer energi. Massa mer glädje, skratt och vardagsknas. Ni vet när man känner sig lite sprallig och vill vara übersocial med alla, skämtar (dåliga?) skämt med stekarna på gymmet och bara känner sig allmänt på bra humör och i sitt esse.

Idag fullkomligt studsade jag in i salen på Stureplan för att köra min AMP. Han dra en hel hög dåliga skämt på vägen dit, tyckte att hantlarna kändes skamligt lätta och hade bara Glenns favvo-uttryck rullandes i mitt huvud ”Det är skönt att vara stark” (tack Glenn för den).

Ja, men, ja, men jaaaaa det är ju så här det känns att leva lite extra mycket.

Påminn mig om detta när jag sedan börjar slarva med kuddträffarn igen, när jag får för mig att det så klart är värt ett par ”torr-röda” ögon och småslirigt humör för att jag inte kunde slita mig från Facebook eller något annat viktigt när kvalstren börjar ropa mitt namn. Påminn mig då.

Fortfarande lätt hög på livet, på fredagen, på den begynnande träningsvärken kring mina skuldor. Å fasiken, I love it. Nice så in i bängen.

Ta hand om er och ha en lovely fredag där ute i etern.

Kram Elin

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s