Got to löv the presenter :)

Just nu känner jag mig galet redo för jul, eller redo för ledighet med familjen, att få sova och var ute i lite dagsljus. Dricka must, käka inlagd sill och kanske få någon fin julklapp.

Japp jag äääääääälskar julklappar. Barsligt glad i presenter är jag, det går liksom inte ur mig hur många år som än passerar. Vad jag önskar mig i år? Ååååh, listan kan nog göras längre än min 6-åriga sons önskelista… Men typ goa krämer och doftande grejer från Rituals, cykelprylar (om och om igen för man kan inte ha för mycket cykelprylar), coola t-shirts (man kan inte heller ha för många t-shirts), ett par nya fluffiga mystofflor (mina gamla typ kräktes ut all stoppning under tvättningen och såg ut som de hade tomteskägg när de kom ut ur tvättmaskinen), ett riktigt coolt datorfodral (heter det så?) ja jag skulle kunna hålla på i evigheter…

Fattar inte att det snart är jul, nytt år med allt vad det innebär.

Hmmmm, först fokus på den där sillen, familjen och en hel hög sovmornar…

Vad ser du fram mot? Eller vad står överst på din önskelista?

Kram Elin

img_0983

La familia, el Wennman ❤

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s