Tacksam för att andra släpper in, mig, mina ord, mitt hjärta.

En aning, eller en hel hög för lite sömn mellan igår och idag, men med massa härliga erfarenheter, bekantskaper och allt det där rikare är jag nöjdare än nöjdast. Dagens motto har varit lite (eller mycket) ”tack och lov för kaffe och smink”. Ha ha ha, ser fram mot en god natts sömn och kommer gå och lägga mig så där löjligt tidigt.

Bakom trötta ögonlock vilar en mjukt glad blick. Tacksamma tankar och lite sådär ”men det är ju jag som ska tacka”. Det var lite mer än ett år sedan jag började hålla Yinyoga-klasser på SATS och valde från första klassen att följa mig hjärta och låta deltagarna ta mig som jag är, med allt det jag är. Försökte trots mer eller mindre planerade klasser låta just hjärtat vara det som är ledande i mitt ledarskap. Känna in rummet och tillåta det att påverka mig.

Det har känts rätt.

Yinyogan har liksom omfamnat mig och mitt jag från första stund.

Dagen har i den där lummiga tröttheten gett mig hjärta tillbaka. En fin julpresent med ett fantastiskt fint brev som väntade på mig i receptionen från en anonym klassdeltagare. En chans att få dela mina tankar om yinyoga på yogobe.

Det är jag som ska vara tacksam. För att andra tar sig tiden, är, kommer, lyssnar, läser, tar in eller ibland bara låter det passera. Tacksam för att andra släpper in, mig, mina ord, mitt hjärta.

Hmmm, mat väntar, sen blir det nog en kopp kaffe till även om sminket nu har gjort sitt och letat sig i gravitationens riktning.

Tack ❤

Kram Elin

elin pale

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s