Att träna mammor är en ära.

Fatta vilken ära det är att andra människor lägger sin tillit till dig, att träna dem, hjälpa dem, kanske bli starkare, smärtfria, piggare, gladare, rörligare ja målen är lika individuella som individerna.

Fatta vilken ära när de här människorna dessutom är gravida, när de bär på det mest dyrbara de kan tänka sig, det viktigaste av allt. Eller när deras kroppar genomgått en hel graviditet, en förlossning, när kroppen är allt det där de inte riktigt känner igen och de de lägger sin tillit till dig.

Det är berörande, spännande, utvecklande och aldrig på helt samma sätt någonsin.

Ödmjukt, lyhört, analyserande, ibland kanske upprepande (ja lite tjatig är jag nog ibland…) och utforskande med insikt om att nya förutsättningar hela tiden dyker upp handlar det om att stärka, inifrån och ut, att förbereda och ge bästa förutsättningarna för resten av livet.

Katarina är en fantastisk kvinna som jag utbildat mig för inom MammaMage-träning både med inriktning under och efter graviditet. Jag imponeras av hennes konstanta jagande av forskning och utveckling och är tacksam att såna som hon finns, så vi andra hela tiden kan lära oss mer, för att hjälpa ännu fler.

Mammor kan vara allt från asstarka till sårbara, det är häftigt att få följa deras resor, att få vara en del av något så unikt.

Att träna mammor är en ära. Tack för eran tillit. ❤

Kram Elin

img_1312

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s