Vet vart jag står.

Jag fullkomligt älskar när jag har tid att tänka. Att känna. Att vara. Att ta ställning och veta vart jag står. Då kan jag fokusera, fästa blicken, öppna hjärtat och rikta stegen mot det håll jag strävar.

Även om jag inte alltid helt 100% vet vart jag är på väg så har jag full koll på vart jag inte vill, alltså motsatt riktning, så jag kan svänga, styra om och ta mig närmare den där vägen som ger en sån go magkänsla.

Igår var jag på en genomhärlig möhippa för en helt fantastisk person. Det värmer verkligen hjärtat att få dela en sådan dag med andra och vara en del av en sådan vänskap.

Idag, ja hemmapyssel, cykelputsning (och preppat uppgraderade Staffan på trainern så han är redo för en åktur), familjehäng, snöskådning, hockeymorsa-häng-i-ishallen och just precis en hel hög med tid att tänka och vara. Be Me, Be Real, Be Happy. Älsk på det.

Hoppas ni också haft en fin första advent.

Kram Elin

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s