Det är vad det är…

På söndag är det första advent och jag kommer inte ha hunnit pynta med ljusstakar, stjärnor och lull-lull tills dess. Två hyacinter och en amaryllis får utgöra adventspynt tills söndagen har vaknat till liv och nya icke fallfärdiga papperstussar (läs fd aventsstjärnor) har inhandlats. No stress…

Intentionen med morgonones Yinyoga var ”Det är vad det är, det är som det ska”, jag får ta den till mig och låta det vara som det är. Damtussar i trappan, chipssmulor under bordet, mascararester under ögonen och med en skön fredagskänsla har jag landat i favoritfåtöljen. Skrivit om det här inlägget typ tre gånger men låter det nu vara som det är. Det är som det ska.

Kram Elin

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s