Jag säger inte hej, jag säger nej, nej det kan du fet-glömma.

Om igår var en ösardag så har idag varit en lagom-dag, har dessutom garvat lite extra idag, kramats lite extra och haft tids-turen på min sida.

Ändå…

…så känner jag den där bedövande tröttheten lurandes djupt där inne, som skulle ta över mig om jag bara erkände den. Jag känner igen det där lite pirrade längst bak i gommen och kliet i näsan… men nej kroppen, sorry, jag tänker inte böja mig bakåt och vika hädan för en förkylning. Har ju alldeles för mycket trevligt framför mig för att det ska vara ok att däcka i snor-träsket. Jag säger inte hej, jag säger nej, nej förkylning det kan du fet-glömma.

Tar mig en super-duper-zink-kur, dricker extra vatten, går och lägger mig och preppar för en helfrisk vilodag i morgon då överdosering av ingefära väntar…

Wish me luck…

Kram Elin

img_1633

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s