Vilken härlig grej, sagoyoga.

För ett antal år sedan spenderade jag tre år på konstskola, tre fantastiska år som följdes av en tid i egen ateljé och några vernissage innan jag sadlade om till träningsbranchen. Flera av dem jag gick på målarskola med har lyckats jättebra och jag blev superglad i dag när det här dök upp i mitt Facebook-flöde, Emma är en av tjejerna jag målade och hängde med på Pernbys Målarskola i Stockholm, jag är inte ett dugg förvånad att det gått så bra för henne. Och boken om Sagoyoga som hon är med och har skapat…det är ju så många braiga saker på en gång.

Sagoyoga är alltså ett sätt att fånga in barn i yogans värld genom berättelser där rörelser vävs in. Jag tror i allra högsta grad att yoga är bra för alla, men att vi behöver möta och lära känna yogan på olika sätt, lika individuellt som vi är unika personer. I en värld full av stress, press, prestation, krav, fokus på det yttre, fokus på yttre bekräftelse så behöver vi verkligen lära våra barn att det finns så mycket mer.

Tänka att få ge de där kidsen en mjukare och skönare inställning till sig själva, där de får chans att lära känna sig själva på ett annat sätt. Whooop whooop för alltihopa ❤

Kram Elin

 Bild lånad från Sagoyogas Instagram

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s