Med hjärta.

Med hjärta.

Det är så jag vill leva. Ärligt, öppet och så tillgängligt mot möjligt mot mig själv som jag bara kan.

Det är så jag vill tokdansa improviserad modern dans en vardagskväll med mannen, asgarvandes och överdrivet dramatiskt. Det är så jag vill fulgråta ensam till en sorglig film som får mitt inre att brista. Det är så jag vill cykla, passionerat och utan tvekan. Det är så jag vill natta lillkillen, ta in precis allt han säger och minnas magin i varje sekund han finns intill mig. Det är så jag vill yoga, direkt från mitt inuti med total närvaro. Det är så jag vill omfamna mina vänner, på riktigt med allt det jag är.

Det är så jag vill leva. Fullt ut. Med hjärta ❤

Kram Elin

elin pale

 

Annonser

One thought on “Med hjärta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s