Nu kör vi, en rock-on-vecka…

TOTALT mörad av min egen klass. Jag sitter som en drottning med hållning av en barbapappa i favvofåtöljen, sippar på te, smaskar macka och är så där mysigt varm inifrån efter en onödigt lång dusch. Lyx. Att bara få va. Så här, precis som jag känner för precis som jag är.

Håller tummarna från sjukdom ska hålla sig undan från familj och klienter för jag är redo för en vecka med lite fart i, jag är back on track, pigg och på G. OK, med undantag från när jag slööööfikade innan klassen idag för att ladda om. Lite som att man måste ladda ur ett batteri för att det ska få full styrka igen. Det var jag idag.

En bra start på veckan liksom, som när man klappar igång ”raketen” på en julgransplundring (är ni med mig på den?). Veckan ska avslutas med tjejhelg (nya snyggjeans är inhandlade och klackarna framställda, whooop whooop) så jag tänker se till att mellandelen också håller sig på topp, så det så.

Kan vi inte göra en sån vecka? En rock-on-vecka! Hell yeah, rock on.

Kram Elin

12278208_10153162215406366_1986320884_n

Japp, rockade igång cykelsalen idag ❤

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s