Därför…

Jag vet att många av dem som inte cyklar själva tycker att det är lite knas att lägga så många timmar på hojen som vi cykelnördar faktiskt gör.

Jag är absolut ingen elit- eller tävlingscyklist, jag skulle nog kalla mig för en extremt engagerad och driven motionär med drömmar om att någon gång i framtiden betala en tävlingslicens och cykla lite lopp med de ”stora tjejerna”. Nån gång… kanske.

Passionen är stor och jag är driven av att jag märker att kropp och hjärna har massa mer att leverera, utveckling som ger pirr i magen. Jag inspireras av massa starkingar runt mig som delar min passion, som delar med sig av sin kunskap och peppar mig de dagar jag själv dippar.

Jag älskar när jag förstår, när poletten trillar ner, när jag hajar varför det stämmer och även varför det ibland inte stämmer.

Oftast ser jag mina ”svagheter” som en utmaning och är fast besluten om att förvandla dem allt mer till mina styrkor. Även om de ibland gör mig sjukt frustrerad, och det är de dagarna jag försöker minnas mina styrkor ännu starkare.

Det här monotona trampandet gör mig lugn, glad och får mig att känna mig stark, i mig själv. Att ge mig själv tiden lugnar mina sinnen.

Att ben, hjärta och pannben blir starkare är nog bara en bonus, för jag vet ju att det är vägen som är det viktiga, det är där jag skapar minnen, vänner och samlar upplevelser. Vart sen vägen leder får vi väl se.

Så därför cyklar jag ❤

Kram Elin 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s