Känns så där bultande ärligt bra

Hade turen att kunna hoppa in på ett vick häromdagen, ett yogavick där jag kunde köra igenom min ”certifieringsklass” som jag planerat med omsorg inför kommande filmning. Fasen vad härligt det var. Ren och skär hjärtans glädje i form av vinyasa ala Elin. Älskade varje sekund och försökte dela, dela, dela den känslan med deltagarna.

Nu bearbetar jag för att få fasta vinyasaklasser (nu utanför hotsalen;)) på schemat framöver, för det ligger liksom helt rätt i hjärtat. Känns så där bultande ärligt bra. Som att något jag saknat har börjat nosa sig rätt. Förstår ni vad jag menar?

Jag myser med tanken på att det här liksom bara är början och är otroligt glad och nöjd för att jag tagit det här steget på vägen som leder framöver. ❤

Kram Elin

11844177_10152969764421366_976920079_n

 

Annonser

One thought on “Känns så där bultande ärligt bra

  1. Åhhh Elin, jag blir så nyfiken på din vinyasaklass också 😉 Jag följer Linda Bryme och har fått höra lite om hennes klass. Hur ser ditt upplägg ut? Har du någon peakposition?

    Nästa helg åker jag till huvudstaden för att gå Global Yogas Yinutbildning. Kommer att gå den tillsammans med Linda. Skall bli så kuligt och spännande!!

    Ha det gott!
    Kram Jennifer

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s