Halli hallå… #ilovemyjob

Jag ska erkänna att jag är ganska trött i mössan just nu. Har haft en sjukt bra dag med två toppenklasser och skrattat som sjutton tillsammans med mina härliga klienter idag. Kan lätt hashtagga med #lovemyjob utan att det är en överdrift. Det är inte alltid ett enkelt jobb, då det handlar om att jaga timmar varje vecka, varje månad, fokuset alltid måste vara på topp, vi (PT:s och instruktörer) jobbar i en rätt ”bullrig miljö” och många gånger förväntas vara extra tacksamma över vårt jobb då vi arbetar med vår passion.

Men alltså de här människorna jag får lära känna, får chans och förtroende att hjälpa. De är asgrymma hela bunten. Energin som klasserna ger, jag menar hade ett ”hallelujamoment” idag på lunchen när vi rockade AMP:en på SATS Stureplan så taket typ lyfte. Friheten jag har, tiden jag kan välja att lägga på familjen när vi behöver det som mest. Halli hallå… #ilovemyjob

Och ja, jag är tacksam.

Idag fick jobbet dessutom lite extra glans och glitter i jobba-med-min-passions-kanten. En av mina härliga klienter ska under 2017 cykla med Team Rynkeby från Paris till Stockholm i en insamling för Barncancerfonden, och hur kul är det inte att få vara med och hjälpa henne med träningen inför detta mål. Halli hallå #ilovemyjob-kul. Malin fick idag för första gången testa ett maxpulstest. Steg ett är taget, massa kuligt kvar att jobba med. Mer cykel till folket. Mer cykeltränande till mig, ha ha ha, whooop whooop. #ilovemyjob

Så här sitter jag lite såsig i huvudet, nersjunken i mysfotöljen, trött, glad åt fredagen och löjligt nöjd.

Halli hallå…#ilovemyjob

Kram Elin

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s