Rock on. Tro på dig själv. Jag tror på dig.

Jag vill starta den här veckan med an slags hyllning till alla som kämpar och tar sig framåt och uppåt, oavsett vad det gäller och oavsett vilken startpunkt de har.

Det kanske handlar om elitsatsande, den kanske handlar om någon som tagit ett steg att ta sig ur ett negativt beteende, det kanske handlar om någon som precis fått sitt första jobb, det kanske handlar om något helt annat, men gemensamt har de att de alla har lagt sitt hjärta, sitt engagemang, sitt fokus och strävat vidare i både med- och motgång. För det är så man tar sig dit, dit man vill.

Det kanske bränns, känns, svider på vägen. Du kanske får stickande kommentarer på vägen av misstro och avundsjuka. Du kanske till och med tvivlar själv ibland. Men du fortsätter, och det är just det som tar dig dit, till toppen av ditt berg.

Ibland har vi mer eller mindre flyt, men inget kommer gratis. Det som andra kanske ser som tur, räkmackor och diverse andra sätt som svartsjuka kan vilseleda med, det är hårt jäkla jobb.

Så cred till dig, vart du än är på din väg. Sluta tvivla. Håll kvar vid ditt hopp, din tro, din passion och ditt driv. Du är asgrym, awsome och alldeles alldeles underbar. Rock on. Tro på dig själv. Jag tror på dig.

Kram Elin


Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s