Kalibrering av hjärta och hjärna utförd…

Sent igår kom mannen hem efter ett jobb-uppdrag i Irak. Ett av många uppdrag som är fantastiskt viktiga, jag är stolt över honom att har gör dessa resor och visar oss andra hur världen ser ut. Bilderna ger oss ett perspektiv av sådant vi kanske helst annars duckar inför, får att se och förstå, ta till oss. Men oavsett hur stolt jag är så är det en anspänning när han är iväg och det är väldans fint att få hem honom igen.

Det tar ett tag för hjärta och hjärna att liksom kalibrera sig, för även om hjärnan fattar och är klokt så kan ju hjärtat protestera, vara ”själviskt” och inte vilja dela honom med resten av världen.

Regnet, luften, den karga känslan och samtidigt de vackra färgerna var idag helt perfekta. Min CX behöver eg lite service då växlarna bråkar (då jag förra säsongen INTE tog hand om henne, alltså hojen, som jag borde), det var kallt, grått och ändå helt precis som jag önskade. Som att kroppen, hjärtat och hjärnan fick arbeta ihop sig, synka om och hitta varandra. Som en regnig runda som slutade med solsken inuti.

Livet…

Kram Elin


 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s