Sjukt bra koncept i gruppträningssalen

Ja men ojsan vad vi röjde på AMP:en idag. Jag fick feeling och det kändes på ett sätt som att energin aldrig skulle ta slut. Love it. Kanske var det den där goda ”Icepresso” från Squeezed Up som har blivit min nya tradition att avnjuta på vägen mellan SATS Stureplan och SATS Regeringsgatan på tisdagar?

Troligtvis det i kombination med en sjukt bra koncept och en fantastisk grupp av människor som kommer på klassen. Hur som är jag väldans tacksam för alltihopa, kroppen mår på topp och jag inväntar med spänning träningsvärken som kommer varenda eviga gång efter att jag kört klassen, detta trots att jag kör det 2ggr/vecka. Det har de gjort bra herrarna (Linus Johansson och Erik Börjesson) som tagit fram konceptet AMP.

Imorn ringer klockan i ottan igen så det är väl läge att släppa datorn och börja softa till mig lite. Hoppas ni haft en wunderbaaaaar tag.

Kram Elin

 This is the look of being AMPlified

Annonser

2 thoughts on “Sjukt bra koncept i gruppträningssalen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s