F**k the F**kers

Nej, jag är inte arg. Just därför skriver jag inlägget just idag, för att jag INTE är arg, för att jag allt fler gånger lär mig att ta mig runt/förbi/genom situationer/personer som förut gjorde mig arg, men som inte gör det längre.

Hur?

Jag lägger inte min energi på det. Jag väljer att låta det passera, det funkar nästan alltid… inte alltid…

Fuck the fuckers. Skit i skithögarna. Strunta i dem som struntar i dig. Låt dem inte stjäla din energi. Ge dem ett leende, ett viftande ögonbryn och ge sen din energi och uppmärksamhet till dig själv och de du har runt dig som ger dig energi tillbaka.

Ibland lär man sig sålla långsamt och utdraget, andra gånger lär man sig så explosivt att det bränns. Gör ont och då vet man att man inte vill hamna där igen.

Så utan ilska. Utan ignorans och arrogans. Utan förnekelse. Istället med en massa jäkla kärlek till dig själv och de runt dig som du håller varmt i ditt hjärta, för din och de andras skull, just fuck the fuckers…mindset en måndag.

Puss på er.

Elin

img_1347

 

Annonser

2 thoughts on “F**k the F**kers

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s