Bä och bä, ego-lista all inclusive.

Bu och bä, eller vad fasiken egentligen bä och bä då allt det vi är gör unika, härliga, färgstarka och levande människor. En ego-lista, all inclusive en Ego-Onsdag. Skickar den vidare till Sofie och Linda, har nog aldrig läst någon lista från dem så just därför ❤

*När jag är glad blir jag… Knas-sprallig, pratar med allt och alla, fuldansar, tar mindre fördelaktiga selfies och skickar till min man och mina vänner.

*När jag är arg blir jag… Tydligen får jag fart i blicken, det behövs ofta rätt mycket för att jag ska bli arg, men när jag väl blir det är jag rätt långsint. Men ilskan ger mig energi och som arg får jag mycket gjort. Min granne säger att jag ”attack-damsuger” som arg.

*Min bästa svordom… Fiiiiikon, detta uppkom när jag spelade volleyboll och hade en tendens att vid misstag skrika ett visst könsord med samma start som just fikon. Efter att ha blivit varnad av domare ett flertal gånger blev ordet liksom omgjort i farten när det av spontanitet kräktes ur min mun

*Mitt bästa glädjerop… Gött moooos, jag vet det är stulet från bästkusten och jag är ju Dalkulla, men det är så härligt att bräka ut det på Göteborska, GÖTT MOOOOOOS, och det passar ju till allt.

*Jag är galet stolt över…Det jag blivit, och att jag vågat forma mig ett liv jag älskar även om det inte alltid är helt enkelt.

*Jag är mindre stolt över… Att jag inte engagerar mig mer i politik.

*Jag tycker att jag rockar världen när jag… Vågar vara mig själv, stå upp för mig själv och visa allt det jag är.

*Jag tror andra tycker att jag rockar världen när jag… Släpper loss i gruppträningssalen och ger av mig själv oavsett om det är personligt mindfulness eller fullt ös.

*Så vill jag att andra ska se mig… Inkluderande, kunnig och som en glad prick.

*Tre saker som beskriver mig… Låg humor, kaffe, värme.

Nyligen skickad ful-selfie…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s