Fnos-torr och allt annat än ett strålande ego…

Visst, helt klart är den där krispiga höstluften härlig att andas, fylld av syre och mysig att skydda sig mot under en mjuk mössa. I love hösten, i love mössor och I love Ego-onsdag men idag…

Trött dag. Somnade alldeles för sent för att vara i närheten av pigg när klockan ringde 04.30… Bristen av gyllenbrunt pigment som infaller varje höst och vinter ger mig en naturlig strålglans av grisskärt… grisskärt med ett blankt tryne… till detta applicerar vi ett gäng finnar på hakan. Den där speciella hudkrämen för att motverka finnarna ger en, vad ska jag säga, garanterat fuktdränerande effekt vilket inte direkt ger en persikomysig hy. Till detta lägger vi till kylan och alldeles för många koppar kaffe…

Ok, mycket går att ”rädda” (?) med lite concealer och det där ”be real” eller naturligt snygg fick liksom ta en liten paus. Men ändå, det är lugnt… tills…bussresan hem, med en lätt touch av mascara UNDER ögonen (eller ska jag skriva titta-med-springorna), framåtlutad över telefonen för att byta låt som peppar i öronen, lyckas jag ovetande trycka av och ta en bild av mig själv… En selfie ala tyngdlagen-drar-min-hud-framåt-nedåt-och-jag-har-visst-blivit-en-bulldog… OMG vad jag helt plötsligt vart fåfäng, åldernojjad och not so ego men ändå garvar jag åt min icke planerade hund-selfie.

Ha ha ha… så kan det gå. Nu ska jag dricka ett glas resorb och tryna lite 😉

Vov på er ❤

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s