MHR på Bollnäs Ess

Hur härligt är det inte med dynamik? Helgen med yogan och såna känslostormar, visdom kring livet, som power med lugn och intensitet med kontakt inåt. Idag var det en annan energi som delades på SATS Sveavägen, japp in i cykelsalen och i kväll ”testkörde” jag min klass ”Shades of Intensity” inför helgen och Bollnäs Ess (whooop whooop vad kul det ska bli). It was all good och jag vill skicka ton av löööööövin tillbaka till alla goa deltagare. Det är ju NI som gör klasserna. ❤

När jag presenterade cykelklasser med Polar uppe på Workout Åre i våras så kläckte jag idén om att vid nästa träningskonvent som involverar pulsbaserad träning så borde första klassen vara något slags maxpulstest så deltagarna får så korrekta värden som möjligt under resterande klasser. Sagt och gjort… första cykelklassen på Bollnäs Ess kör jag klassen MHR tillsammans (så klart) med Polar Club, sweeeeeet, så alla som tänkt att köra cykelklasser i helgen och inte har koll på sin maxpuls får sig en grym chans att att jobba med mer korrekta värden. Borde typ vara en tradition från och med nu…;)

Jahapp, adrenalinruset börjar lägga sig och det är dags att slappa lite i soffan innan mat- och sovklockan ringen för nattning av fru Wennman.

Kram Elin

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s