Hej hösten jag börjar bli redo nu…

Även om september bjudit oss på bortskämt härliga dagar så har jag en magkänsla av att hösten kommer slå till på riktigt snart. Med kyla, regn vackra färger och allt annat som bjuder in till mys. Men så där snabbt så man inte är beredd.

Det bär också med sig hala löv och andra lurande fällor för oss tramp-fanatiker. Så idag har jag preppat min ursnygga CX (hon har fått namnet Wilda) för att vara startklar, hon har inte rullat sedan tidigt i våras och behövde verkligen en noggrann cykel-spa-omgång. Stackarn hon hade typ lerinpackning som suttit på ett halvår…inte OK jag veeeet. Hur som haver, hon är trygg och stabil, en hel del tyngre att pressa uppför backar men vad fasen jag behöver ju lite extra power i benen så varför inte…

Helgens logistik bjöd inte in till någon solskenstur runt Ingarö, istället åkte trainern fram och invigdes inför höst/vinterhalvåret. Styrkeuthållighet stod på schemat, i need it. Så vi kan väl säga att jag är preppad för hösten, även om jag ännu hoppas på några soliga turer framöver om så på tjockare däck och bråkigare underlag.

Ha en fin avslutning söndagen.

Kram Elin 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s