Det är klart det känns gött

Det är fredag, jag har lagt en helt lagom intensiv arbetsvecka bakom mig med fina PT-klienter och sååå härliga klasser. Är faktiskt lite extra glad för mina nya klasser för den här terminen, torsdagens morgoncykling på Hötorget och fredagens AMP på Stureplan. kääääääärlek.

Världens bästa svärmor är på besök, hon beordrade mig till soffan och står nu och fixar tacos, gööööött moooos på den, alltså inte mos på tacos men gött med tacos. Serverat dessutom.

Det är september och när jag trampade hem idag var det kortställ som gällde, superlyx och dubbla hjärtslag för det må jag säga.

Ser fram mot en ledig helg, hoppas på mer sol, vet att det blir full fart med Wile-aktiviteter och har jag lite tur kanske jag kan smyga mig ut på en tur runt Ingarö, andas höstluft, känna lite mjölksyra och njuta utav bara helsike… mmmm, går det så går det.

Ha en fab helg daaaarlings, det tänker jag ha.

Kram Elin

Annonser

2 thoughts on “Det är klart det känns gött

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s