DU är det som bygger grunden för din träning.

Fortfarande lite på moln så där som jag brukar vara dagen efter ett lopp. Ni vet kroppen är trött, nöjd och med ett härligt lugn i kroppen. Ena knät bråkar en anings aning, men det var väl egentligen förväntat då jag inte trampat distans på en månad och sedan drar av 5h i bra tempo.

Även om det inte är något direkt tävling för mig att köra dessa lopp så är det ändå något som ger mig inspiration till min egen träning. Och jag är glad att jag hittat det. Lite som en chans att se om min träning ger resultat, om jag tänker rätt, om jag känner kroppen rätt och så har jag jäkligt roligt på vägen. Plus i kanten är allt jag lär mig, både om mig själv, kroppen, träningsplanering, utförande etc.

MEN.

Allt är inte för alla. Alla vill inte tävla, mot sig själv eller andra. Alla vill inte köra lopp. Alla vill inte testa sina gränser. Andra har andra sätt, och det tycker jag är lika rätt.

Ta din träning och gör den till din egen. Vad inspirerar dig? Vad driver dig? Vad gör dig glad? Vad funkar för dig? Utgå från det när du lägger din grund för din träning, då kommer det gå whooop-whooop-halleluja-bra.

Önskar er en riktigt bra start på veckan. Nu är det dags för mig att köra cykelklass och i kväll tänker jag ge deltagarna chansen att utforska sin tröskelpuls och FTP all in.

Kram Elin

12319803_10153176873406366_161843452_n-kopia

Mitt första lopp, Siljan Runt 2014

Annonser

4 thoughts on “DU är det som bygger grunden för din träning.

  1. Älskar det här ”Ta din träning och gör den till din egen. Vad inspirerar dig? Vad driver dig? Vad gör dig glad? Vad funkar för dig? Utgå från det när du lägger din grund för din träning, då kommer det gå whooop-whooop-halleluja-bra”
    DU är bäst Elin❤️❤️❤️❤️👏🏽👏🏽👏🏽👏🏽🌟

    Gilla

  2. Jag har verkligen omvärderat min träning – och dess syfte! Jag började träna för att bli stark, forma om kroppen lite. Sen flyttade jag fokus till att blir stark och springa längre och fortare (jag lyckades springa längre, men snabbare blev jag aldrig). Sen kom En svensk klassiker in i mitt liv, och fokus flyttades igen, fortfarande var syftet att bli stark, men också allsidig. Och så har det fortsatt, stark har alltid varit grunden, men med lite olika inriktning. Senast ville jag blir stark för cyklingen. Att jag mådde bra i vardagen var en fantastisk bonus, men svår att mäta. Fram till kraschen. DÅ insåg jag det verkliga syftet med att vara stark och allsidig. DÅ förstod jag var jag tränat för i alla år. Jag har tränat för vardagen, för livet, för framtiden. Under mina veckor på sjukhuset så har jag hört ett otal gånger från olika vårdpersonal att ”du som är vältränad kommer fixa detta jättebra” och jag har bevisat det för dem och mig själv gång på gång. Jag kommer aldrig sluta träna, för jag vet aldrig när jag kommer behöva det nästa gång. Kanske i vardagen – eller för livet.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s