Mascarakladd, gråt, golf och bus i kroppen.

Somnade till när jag nattade lillkillen. Slängde en blick i spegeln när jag gled förbi på väg upp igen där mannen, TV-mys och ett glas vin väntade. Håret stod rätt ut åt alla håll och mascaran var utkletad runt höger öga efter att jag bölat till barnfilmen vi kikat på. Jag gråter typ alltid till barnfilmer, idag fick jag ont i hjärtat när den gode dinosaurien skulle skiljas från sin vän pricken.

Innan middagen lurade killarna här hemma med mig till golfranchen för att ”slå några hinkar”. Jag har grönt kort men har inte spelat sedan jag fick barn (och numera spendera jag hellre timmar på hojen än på golfbanan). Det är kul, svårt men kul. Jag tycker dock inte om att vara sämst (vilket jag var när jag spelade med mannen och hans gang back in te days), dessutom är jag väldigt allergisk mot gräs vilket funkar sådär när man spelar golf… men det var kul i kväll, slå några hinkar kan jag tänka mig att göra igen, det där ljudet när man får till en klockren träff och bollen bara faaaaaar iväg, riktigt nice.

Det killar i näsan (nej alltså inte av gräsallergi), det känns som att det kan vara bus på G i kroppen. Det tänker jag inte tillåta så jag har hivat ingefära/citron/cayennepeppar-shots, zink, Kan Yang och Coldzyme idag. Om jag lovar att gå och lägga mig typ nu, lovar ni att hålla tummarna för mig så så jag inte blir sjuk nu när jag ska iväg och ”leka” på söndag.

Hoppas ni haft en riktigt bra fredag och avslutat veckan med mys i magen.

Kram Elin

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s