En utmaning jag gillar, mera Cycling Interval på schemat

Sedan två veckor tillbaka har gruppträningsschemat utökats på SATS och jag har äntligen fått till två cykelklasser/veckan, vilket för mig är helt el perfecto. Mina måndagskvällar på Sveavägen har ju legat kvar hela sommaren och jag fortsätter trampa måndagar (love my mondays, loooove them), nytt tillskott är torsdagarna 07.00 på Hötorget.

Stor maffig sal och världsabäst ljud. Ny klass på schemat innebär inga egna stammisar, inga stammisar att ”ta över” utan en klassa att jobba med och forma själv. Jag är taggad och har en riktigt go känsla i magen kring torsdagarna, ser det som en utmaning att älska och längtar redan till nästa omgång av denna nya torsdagstradition.

Jag vet ju vad jag själv vill ha ut av en cykelklass, både som deltagare och som instruktör, men jag är intresserad av vad du söker? Vad utgår du ifrån när du väljer vilken klass du ska träna? Instruktör? Tid? Klasslängd? Musik? Upplägg?

Give it to me.

Kram Elin

img_0690

Got to love the mondays ❤

Annonser

4 thoughts on “En utmaning jag gillar, mera Cycling Interval på schemat

  1. Jag är tvärsäker på att du kommer fylla klassen Inom kort! Jag söker en instruktör som kör cykelspecifikt med en periodiseringsplan under året🌟✨ Jag måste be SATS att se över 30 min klass för cykel och särskilt på morgonen med tanke på att jag anser att det behövs extra tid och kärlek för att väcka kroppen. Jag önskar därför minimum 45 min. Jag gillar generellt att cykla till house och trance😊 Tid på dygnet jag föredrar att träna är lunch men med en galet bra instruktör som DU Elin, är jag anpassningsbar😍😄👍🏽✨❤️

    Gilla

  2. Hej Elin! Först vill jag tacka för en utav de bästa bloggarna jag läser! Så mycket inspiration och kloka tankar 🙏 Jag är själv cykelinstruktör på Sats och skulle gärna höra hur du lägger/bygger upp dina klasser. Vill lära från de bästa, få ny inspiration ☺️
    Tack och fortsätt som du gör!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s