Det är vad jag kallar bra service… tack Specialized.

Vet ni vad jag älskar när jag går in i butiker. Ärlighet och riktigt bra service, jag haaaatar ”vanligt säljsnack” och får snarare kräkrefelxer än köplust om någon ”snajdar” fram och kör en tjeeeena tjejen…

Idag på väg hem från jobbet var jag in i en av mina favoritbutiker, Specialized Conceptstore för att dels köpa på mig så där sjuka mängder gels som jag alltid gör inför ett lopp, men också för att tjyvkika lite ifall det skulle finnas någon trevlig racer på REA som skulle kunna passa min plånbok framöver.

Grabbarna var som vanligt supertrevliga, det tycker jag alltid att de är och man får som lust att hänga kvar lite extra fast man egentligen inte behöver. Den hoj jag kikat på fanns inte i butiken, men vi började prova ut för att kolla rätt storlek inför en eventuell beställning etc. Det byttes pedaler, mättes här och där, fixades och trixades. Jag frågade tusen frågor för att lära mig mer, mer, mer och fick tålmodiga svar. När allt grovgörat var fixat så kikade vi på vad som fanns att beställa i den prisklass jag var ute efter.

De hade lätt kunnat sälja på mig en hoj redan idag, lätt. Jag älskar deras cyklar är galet sugen på utveckling, både utifrån vad jag kan göra fysiskt med träning men också utifrån vad en bättre hoj kan tillföra. Vi kikade och snackade, jag frågade och de svarade. Sen kollade vi lite på Staffan (ni vet min nuvarande hoj), och konstaterade att han är en riktigt bra hoj. En läckerbit som skulle kunna bli så där vass som det jag är ute efter med lite nya hjul och andra justeringar.

Så istället för att sälja på mig något bara för att kränga en hoj så gav de mig rekommendationer utifrån mig, så jag kan få ut mer än vad jag hoppats på men för mindre pengar, trots att de lagt ner massa tid och engagemang på mig. Halli hallå, DET gott folk är vad jag kallar bra service.

Jag vart i alla fall jätteglad över ärligheten, hjälpsamheten och ser tokmycket fram mot att pimpa Staffan så han blir en fartdåre… Planen för mer power i benen finns också, men tar vi en annan gång;)

Kram Elin

img_1303

Still my BFF

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s