Yoga och ”me-mood” on… eller?

Mmmmm, jag önskar att jag just nu hade ett lavendeldoftande och ljuvligt lugn i magen. Imorgon påbörjar jag en ”ny” yogaresa, alltså inte en resa som i att resa bort, utan en resa i mig själv via yogan. Imorn är första dagen på Global Yoga-utbildningen, och jag önskar att jag kände mig så där rosa-moln-fluffig och tillgänglig som är underbart att vara när man ska göra en sån här sak. Jag har gjort några ”resor” tidigare och jag vet att man landar i sig själv, ser sig själv, är med sig själv, ja möter sig själv. Och har jag inte tentaklerna ute och är mottaglig så kan det liksom bli som en ”brutal-öppning” av dörren in i jaget.

Been there before.

Jag känner mig istället för öppet yoga-fluffig som på high speed, har tokälskat att trycka pedalerna till jobbet två dar i rad, ööööst, mentalt high five:at mig själv varje gång jag orkar pressa liiiiite extra så det river till lite i lungorna i nån elak uppförsbacke. Jag har liksom varit ”whooop whooop” på AMP:en, på jobbet, på kvällarna…så där hög på yang och full fräs från morgon till kväll med asgarv och precis allt annat än rosa fluffighet och djupa andetag.

Yes, yang, yang, yang, speeed, tempo, untz och yeeeeeeeha…

Dessa perioder brukar ju ge bra högintensiv träning, men de brukar också innebära att det finns något som lurar där innanför. Högst sannolikt.

Drog dessutom det smarta draget att ta mig en vass kvällskaffe precis… jodå så atte…

Hur som haver. Jag kommer dedicera mina tre kommande dagar till utbildningen, till att se vad jag har under det nuvarande yangläget. Lära mig allt jag kan, uppleva allt jag kan, låta mig uppslukas av detta mycket lyxiga och efterlängtade tillfälle och därmed helt sannolikt utesluta datortid dessa tre dagar. Bara så ni vet.

Håll hatten nu köööör vi, eller nej just det… aaaauuuuuum.

Puss på er.

Elin

 

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s