Nämen tjäääääna du styrkeuthållighet.

Vi närmar oss slutet av augusti och jag måste nog erkänna för mig själv att min cykel-lopp-säsong är över, det finns en del godingar kvar som jag gärna hade varit med och trampat i men de krockar med jobb och massa roliga uppdrag som jag valt att prioritera.

Det känns ändå gött, med tre genomförda lopp av tre planerade (Siljan Runt, Vätternrundan och Cykelvasan) där jag cyklat med glädje, inspiration, passion och lyckats naila bättre resultat än enligt plan, så är jag nöjd, väldigt nöjd.

På vägen (och stigen, ha ha ha) både under träning och under själva loppen har jag lärt mig massor om mig själv. Vad jag har förbättrat genom min träning inför säsongen, vad mina styrkor är och så klart vad jag behöver förbättra. Jag är inspirerad till max för att fortsätta trampa, inne och ute, ja det måste väl vara det bästa av allt, att glädjen, längtan och just inspirationen finns kvar och nästan har vuxit.

En sak jag behöver fokusera på är styrkeuthållighet. Det har varit mycket fokus på uthållighet och framförallt hög kadens, och yes där har det hänt grejor, så nu behöver jag tillföra lite mer power och pang pang till det ivriga pedaltrampandet. Jag vet vart jag vill, jag har redan 2017 i mitt fokus, i min längtan… men först ska jag stanna kvar i här och nu, njuta av sensommaren, några långturer till med bästa sällskapet, några solorundor, skogsrundor (jag loooovar dig en skogrunda innan hösten Niclas ;)), lite nytt, lite gammalt…

Samtidigt säger jag ”tjäääääääna du styrkeintervall” lets go get them;)

Kram Elin

img_1705

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s